bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Arnhem is een bijzondere stad met een bijzondere ligging. De binnenstad van Arnhem heeft veel te bieden. Of het nu is op gebied van horeca, cultuur of mode. Hier verveel je je nooit!Dsc 7169
Dsc 7168
Dsc 7175
Dsc 7207
Dsc 7276
Favoriet 3 Arnhem Centrum Dsc 0107 1
Favoriet 2 Arnhem Centrum Dsc 0103 1
Favoriet 3 Arnhem Sonsbeekpark Dsc 0094 2
New2

Over het project  • Omgeving

    De Schuytgraaf is een jonge wijk die volop in beweging is. In deze nieuwe wijk worden circa 6.250 woningen gebouwd. Er is een verrassende variatie in woningen en straten. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging en een uniek kararter. Er is ruimte voor natuur én stad. Daardoor voldoet wonen in Schuytgraaf aan veel individuele woonwensen. Zie jij jezelf hier al wonen?

  • Wat zit er in de buurt

    New 24 ligt lekker centraal. Vlakbij de tennis- en voetbalvelden, maar ook bij de Albert Heijn en de Hema voor je dagelijkse boodschappen. Op loopafstand vind je twee brede scholen en iets verder weg tal van middelbare scholen. In Schuytgraaf vind je verder nog een multifunctioneel centrum, huisartsen. tandartsen en fysiotherapeuten. De lente staat weer voor de deur ontdek, wandel en fiets in het Park Lingezegen om de hoek. 

  • Wie worden je buren

    Wie wonen er al in Schuytgraaf? Voel je direct thuis in deze gezellige wijk. Schuytgraaf heeft in dat opzicht veel te bieden. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud, kinderbingo, GPS speurtocht of een pubquiz. Voor de sportliefhebbers worden er verschillende bootcamps georganiseerd. Je kan er samen basketballen, voetballen, dansen, hockeyen, tennissen en zelfs golfen. Kijk eens op www.inschuytgraaf.nl en maak echt kennis met de buurt.

New 24 is goed bereikbaar

Snelweg      Dsc 7276

New24 ligt lekker centraal. Op de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum van Arnhem. Met de auto, bus, trein of fiets zijn Arnhem, Elst, Nijmegen en de rest van Nederland prima bereikbaar. Via de snelwegen A12 en A50 ben je in geen tijd goed op weg.

Hotspots

Arnhem centrum
1

Arnhem centrum

Een geweldig leuke stad met een keur aan winkels, restaurants en cafés en een rijk aanbod aan kunst en cultuur. Geniet van een drankje aan de Rijnkade, koop verse groenten op de markt, ontdek de 7 straatjes, kijk bandjes in Luxor of geniet van een dans- of muziekvoorstelling in het Stadstheater of Musis Sacrum. Arnhem daagt je altijd uit.

Park Sonsbeek
2

Park Sonsbeek

Arnhem is rijk aan stadsparken. Park Sonsbeek is het bekendste. Hier kun je heerlijk een middag doorbrengen. Picknicken, relaxen, lekker luieren met een boek of juist een rondje hardlopen? Het is allemaal mogelijk. Er vinden ook regelmatig evenementen plaats, denk aan een beeldententoonstelling, een outdoor cinema of een hardloopwedstrijd.

Burgers' Zoo
3

Burgers' Zoo

Een bijzonder dagje uit. Ten noorden van Arnhem ligt Burgers' Zoo. Het dierenpark staat bekend om de grote natuurlijke leefomgevingen, die zijn gebouwd voor de verschillende dieren. Er is een tropisch regenwoud, een rotswoestijn, een stukje oceaan met koraal en een savanne. Ga op safari en ontdek de neushoorns en de giraffes óf bezoek de overdekte mangrove waar je de mooiste vlinders kan vinden.